El Festival Neu! tancarà l'edició 2021 amb un concert sorpresa de Pau Vallvé a la Mirona

El certamen musical reprograma l'actuació de Tona Gafarot pel 4 de març

El Festival Neu! de Girona tancarà l'edició d'aquest 2021 amb un concert sorpresa de Pau Vallvé a la Mirona de Salt (Gironès) el 27 de març. A causa de les restriccions sanitàries, el certamen musical s'allargarà tres mesos. Vallvé presentarà el segon disc, 'La vida és ara', en un concert amb aforament reduït a les vuit del vespre.

Vallvé presentarà el seu nou treball en què mostra un nou format d'espectacle acompanyat a l'escenari pel multiinstrumentitsa Darío Vuelta i entre els dos músics s'encarreguen d'accionar màquines, instruments i llums. A més, l'organització també ha ha reprogramat el concert de Tona Gafarot que s'havia de fer el gener pel 4 de març.

Gafarot presentarà 'El foc, el caliu i la cendra', un àlbum farcit de cançons basades en el seu poble, en l'hort, la seva àvia i el bosc que hi ha a prop de casa. Són temàtiques quotidianes que busquen despertar la nostàlgia i vells records que es combinen amb sonoritats elèctriques i ambientals. Les entrades pels dos concerts ja estan a la venda al web del festival.