Quarta nit d'aldarulls a Girona on el diputat de la CUP, Dani Cornellà, ha resultat ferit

L'exalcalde de Celrà es planteja denunciar els fets

Les barricades i la crema de contenidors han tornat al centre de Barcelona i Girona en la quarta nit de protestes contra l'empresonament de Pablo Hasél. Alguns dels manifestants, ha llançat objectes contra el cordó dels Mossos d'Esquadra.

D'altra banda, el diputat electe de la CUP per Girona i exalcalde de Celrà, Dani Cornellà, ha hagut d'anar al CAP a ser atès d'un cop al cap durant la manifestació que ha assistit. Segons ha pogut saber aquest diari el diputat té un cop fort a l'orella que li hauria fet amb la porra un agent de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra durant l'actuació policial per dispersar la protesta. Cornellà es planteja l'opció de denunciar els fets.

A més de Cornellà una segona persona també ha resultat ferida. A Barcelona i a Tarragona no havia calgut fins a aquest moment cap assistència.

Segons han relatat també els Mossos, a Girona grups violents han fet llançaments de pedres i ampolles a la línia policial que protegia els jutjats i han causat danys i destrosses de mobiliari urbà i crema de contenidors a la zona de la Copa i del carrer Canalejas i de la Sèquia. També han causat danys a tres entitats bancàries a la Plaça de la Independència, la del Mercadal i al carrer Nou. El cos policial afirma que durant els aldarulls quatre mossos han patit lesions i han arrestat a dues persones pel llançament de pedres.