La Policia Municipal de Girona identifica el propietari del gos maltractat i rescata la mascota

'Ice' ha estat entregat a la protectora d'animals

La Policia Municipal de Girona ha aconseguit rescatar el gos Ice que apareixia en unes imatges que s'han fet virals les darreres hores on el seu propietari el maltractava que també ha estat identificat i denunciat.

La seva localització ha estat possible gràcies a la col·laboració ciutadana que el cos policial ha sol·licitat avui a través de les xarxes socials. La Protectora dels Animals del Gironès s'ha fet càrrec i es troba "en bones condicions i ben cuidat", segons ha informat la policia.

Les imatges, que s'han fet virals les últimes hores a les xarxes socials, es van enregistrar la nit de dilluns al carrer Ballesteries des del balcó d'un habitatge. En elles s'hi pot observar com un home ensarrona l'animal que respon al nom d'Ice perquè se li apropi i, un cop el té a poca distància, l'agafa i el comença a colpejar amb la corretja damunt el llom. Després, l'home i el gos desapareixen de càmera pel carrer Bonaventura Carreras i Peralta.

Aquesta és la segona vegada en el que portem d'any que les imatges a un maltractament animal es fan virals. Les darreres van tenir lloc el mes passat a Olot quan un home va donar puntades de peu a la seva mascota que tenia tancada en una terrassa.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació contra el propietari i van endur-se la gossa (un samoyedo de nom 'Laska') a una protectora. L'associació LexÀnima ja va denunciar el maltractament a la policia.