La Policia Municipal de Girona demana la col·laboració ciutadana per identificar el maltractador d'un gos

Les imatges s'han tornat virals a Internet

La Policia Municipal de Girona a primera hora d'aquesta tarda l'ajuda de la ciutadania per tal d'identificar l'autor del maltractament d'un gos en ple carrer al Barri Vell de Girona.

Les imatges, que s'han fet virals les últimes hores a les xarxes socials, es van enregistrar la nit de dilluns al carrer Ballesteries des del balcó d'un habitatge. En elles s'hi pot observar com un home ensarrona l'animal que respon al nom d'Ice perquè se li apropi i, un cop el té a poca distància, l'agafa i el comença a colpejar amb la corretja damunt el llom. Després, l'home i el gos desapareixen de càmera pel carrer Bonaventura Carreras i Peralta.

"El maltractament animal és un delicte. Demanem la col·laboració ciutadana per identificar aquesta persona. Si disposa d'informació truqui al 092", diu la Policia Municipal en una piulada al Twitter, on adjunta el vídeo del maltractament.

Aquesta és la segona vegada en el que portem d'any que les imatges a un maltractament animal es fan virals. Les darreres van tenir lloc el mes passat a Olot quan un home va donar puntades de peu a la seva mascota que tenia tancada en una terrassa.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació contra el propietari i van endur-se la gossa (un samoyedo de nom 'Laska') a una protectora. L'associació LexÀnima ja va denunciar el maltractament a la policia.