Localitzat i denunciat el conductor que va abandonar el cotxe en un accident a Girona

Es tracta d'un jove de 30 anys de Santa Cristina d'Aro

La Policia Municipal de Girona ha denunciat un conductor que va fugir i va abandonar el seu cotxe al mig de la calçada després de provocar un accident. Els fets van tenir lloc dissabte passat, pels voltants de la una de la matinada, en ple toc de queda.

El cotxe, que era de gamma alta, va xocar contra tres vehicles més, que estaven aparcats en un lateral del carrer riu Güell. Tots els cotxes van patir danys considerables. Tant el conductor com els altres dos ocupants que anaven al vehicle sinistrat, però, van fugir del lloc. La Policia Municipal ha aconseguit localitzar-lo i l'ha denunciat per un delicte de conducció temerària. Es tracta d'un jove de 30 anys veí de Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà).

L'accident va tenir lloc cap a la una de la matinada a l'altura del número 172 del carrer riu Güell. En aquest punt, situat al barri de Can Gibert del Pla, la calçada té dos carrils per sentit. El jove denunciat, que conduïa un cotxe de gamma alta, va xocar contra tres vehicles més que estaven aparcats en un dels laterals.

Arran de la topada, tots els vehicles van patir danys de consideració. El cotxe que va provocar l'accident, de fet, va quedar al mig de la calçada amb el morro destrossat. I els altres tenien la carrosseria abonyegada i nombroses peces trencades, que van quedar repartides per l'asfalt.

Tant el conductor com els altres dos ocupants del vehicle, però, van fugir del lloc i van abandonar el cotxe sinistrat. Arran de l'accident, la patrulla d'atestats de la Policia Municipal va obrir una investigació, i dissabte mateix ja van aconseguir identificar, i també denunciar, el conductor fugitiu.

Els agents es basen, sobretot, en els danys que va provocar l'accident, que els porten a concloure que el noi conduïa amb excés de velocitat quan va xocar contra els altres tres vehicles estacionats.