La Policia Local de Blanes i els Bombers rescaten un gos que va caure d'un penya-segat

La mascota va quedar atrapada

Agents de la Policia Local de Blanes (Selva) van participar conjuntament amb els Bombers de la Generalitat en el rescat d'un gos que havia quedat atrapat en un penya-segat on va caure al llarg d'ahir. La mascota es va precipitar en el punt situat a la pujada de la muntanya de Sant Joan, al Passeig Carles Faust pels voltants d'un quart de nou del matí.

Els Bombers van fer ràpel per les parets del penya-segat fins arribar a la zona on havia caigut l’animal. Finalment, després de despenjar-se des del cim del promontori, se’l va poder rescatar sa i estalvi i tornar-li al seu amo, un veí del municipi.

L’operació de rescat es va donar per finalitzada a dos quarts de deu del matí, aproximadament una hora després d'haver-se iniciat. D’altra banda, durant la jornada d’aquest passat dimecres, la Policia Local de Blanes també va requerir la presència dels Bombers de la Generalitat en un altre cas relacionat amb el vessament de gasoil que el cos d’emergència es va encarregar de netejar en primera instància, fent-ho posteriorment el Servei de Neteja Municipal, l’empresa Nora.