Detingut un home mentre intentava robar en un bar de Sant Joan de les Abadesses

Els propietaris van sentir soroll al magatzem i al entrar van enxampar al lladre

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 19 de gener un home de 26 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Sant Joan de les Abadesses, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa.

Els fets van succeir durant la nit del dimarts dia 19 de gener, quan els mossos estaven patrullant  per la població de Ripoll. Cap a dos quarts d’onze de la nit, van tenir coneixement que unes persones tenien retingut un home que havia entrat a robar en un establiment de la localitat de Sant Joan de les Abadesses.

En arribar al lloc, els agents van contactar amb les persones que tenien retingut a l’home i van explicar que des de casa seva havien escoltat un fort cop al carrer i quan van baixar van veure la porta del magatzem del bar oberta. També van veure com de l’interior en sortia un home que intentava marxar corrents del lloc, acte seguit el van agafar perquè no fugís.

Els mossos van detenir el sospitós per la seva presumpta relació amb el robatori. La investigació continua oberta atès que el detingut anava acompanyat d’una altra persona quan va entrar al bar.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 21 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.