El gos que va matar el jove de Cassà no tenia xip ni documentació

L'animal era propietat de la víctima i no d'un amic com s'havia dit inicialment

La investigació dels Mossos d'Esquadra referent a l'incident que va tenir lloc el vespre del dissabte a Cassà de la Selva (Gironès) que va acabar amb la vida d'un jove de 32 anys, aporta noves dades segons ha avançat Diari de Girona. El cos policial assenyala que el ca era propietat de la víctima i no d'un amic tal i com havia assegurat la Policia Local del municipi inicialment l'endemà del succés. No només això, el gos no duia el xip reglamentari ni tampoc la documentació pertinent per a la tinença d'aquesta raça d'animal potencialment perillós.

En el cas del gos de Cassà, es tractava d'un Staffordshire Bull Terrier que pertany a les races on és obligatòria la documentació. Els fets es van produir dissabte pels volts de les nou del vespre al carrer Susvalls. Segons fonts properes al cas, la víctima estava passejant l'animal quan, per causes que s'estan investigant, el gos va atacar-lo provocant-li ferides molt greus en un braç que va deixar l'home en estat crític.

De seguida es va avisar els equips d'emergència per tal de socórrer la víctima i també es va trucar a un veterinari. Finalment, agents de la Policia Local van disparar contra l'animal i el van matar ja que es mostrava molt agressiu i podia atacar a altres veïns.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per atendre el ferit i el van portar immediatament a l'hospital Josep Trueta de Girona on va morir l'endemà.