La UdG també permetrà fer exàmens telemàtics a qui convisqui amb persones vulnerables

Els estudiants ho consideren "insuficient"

La Universitat de Girona (UdG) permetrà fer els exàmens telemàticament a aquells alumnes que convisquin amb persones vulnerables. A través d'una resolució signada pel rector, Quim Salvi, aquest dissabte, el centre amplia les causes per les quals es pugui accedir a aquesta modalitat d'avaluació. I és que, fins ara, es limitava a aquelles persones que tenien un problema de salut, mentre que la resta havien de fer presencialment les proves d'avaluació.

Aquest canvi, però, no és suficient per a un col·lectiu d'estudiants que reclamen que s'estengui de manera generalitzada a la resta d'estudiants, ja que consideren que les mesures que s'han pres a les aules per evitar possibles contagis per coronavirus són "insuficients".

Per poder accedir a fer els exàmens de manera telemàtica, l'alumne haurà d'omplir un formulari d'autoresponsabilitat i haurà d'acreditar que conviu amb persones vulnerables. Aquest document tindrà efectes des del moment en què se sol•licita i fins que l'índex de rebrot no baixi de 300.