Entrebanc en la fusió de les caixes Girona, Manlleu, Sabadell i Terrassa

Les altres tres seguiran sense Caixa de Girona el procés de fusió

El desembre passat els consells d'administració de les quatre caixes comarcals ja van donar el vistiplau al pla d'integració, que inclou els detalls de la fusió de les entitats. Després que Caixa Sabadell ja avalés el document, els consells de les tres caixes restants (Girona, Terrassa i Manlleu) es van reunir per donar el seu 'sí' al pla. La nova entitat, que ha de tenir la seu social a Barcelona, demanarà 500 milions d'euros (MEUR) al Fons de Reestructuració Ordenada Bancària.

Aniran per lliure

Les caixes de Manlleu, Sabadell i Terrassa han informat que continuen el procés de fusió iniciat el passat mes de juliol, però que el projecte definitiu 'passa a ser a tres bandes'. Ho fan després de la decisió del Consell d'Administració de Caixa Girona. En aquest sentit, els consells d'administració de les altres tres caixes han aprovat aquesta mateixa setmana el Pla d'Integració i mantenen 'la voluntat i el ferm compromís de dur la fusió a terme'. Així, el procés es reprèn 'de forma immediata tot refent les dades'.

Inicialment, recorden que el projecte ja estava circumscrit a tres entitats, abans de la incorporació al mes de setembre de l'entitat gironina.