Una càlida Madamme Mustash derrota la fredor de les mesures covid al teatre de Roses

L'artista altempordanesa va presentar el nou disc davant una molt bona entrada

El Teatre Municipal de Roses (Alt Empordà) va acollir ahir a la tarda la presentació del darrer disc de Madamme Mustash en una actuació marcada per les mesures contra la covid-19.

Mustash va posar en escena durant una hora i quart els temes del llarga durada "Neurones" que suposaven la culminació del treball "Batecs" presentat l'any passat i que també va tenir cabuda al llarg del concert. La vetllada es presentava amb certa incògnita davant les noves directius imposades pel Procicat on només era possible un aforament del 50%, deixant un espai entre seients i que desprenia una tènue fredor ambiental.

En aquest sentit, Mustash va aconseguir omplir la platea central i algunes zones laterals comptant només amb l'assistència dels veïns de Roses degut al confinament perimetral de cap de setmana. Amb tot, la calidesa i proximitat que l'artista va desplegar damunt de l'escenari va aconseguir sobreposar-se a l'apatia dels seients buits i la fredor es va transformar en un ambient agradable, còmode i acollidor.

Mustash estava acompanyada damunt l'escenari per David Turró al piano, Tobias Stein al saxo i finalment Mireia Hurtado i Feli Cabas a les veus. Menció especial per ambdues coristes que van desplegar un allau de simpatia i animades coreografies al llarg de tota l'actuació.

Ovació tancada per part del respectable que va agrair emfàticament totes i cada una de les peces que s'havien assajat les darreres setmanes davant la dificultat que els ha suposat desplaçar-se degut al confinament. "Després vam descobrir que era possible moure'ns el cap de setmana al·legant que havíem d'assajar i això era un motiu laboral", apuntava Mustash entre els somriures còmplices de la banda.

El concert va cloure amb la interpretació de "Ballarina estàtica", primer single del nou disc que compta amb Arnau Vilarrassa al videoclip.