Detingut un home a Blanes per segrestar i maltractar la parella alhora que tenia 150.000 euros en droga

L'arrestat ha entrat a presó provisional sense fiança

Agents de la Policia Local de Blanes van detenir el passat 2 de desembre a un veí del municipi acusat de maltractaments en l’àmbit de la llar, detenció il·legal, agressió sexual amb penetració, tinença il·lícita d’armes de foc i un delicte contra la salut pública.

Els fets van tenir lloc pels voltants d'un quart de set del matí quan la policia va rebre la trucada d’un veí del barri de Ca la Guidó que s'havia topat amb una noia amb evidents signes de maltractament i que demanava ajuda. Immediatament, van acudir-hi efectius policials i una ambulància del SEM per atendre la víctima, una jove de 25 anys veïna de Blanes.

La víctima va explicar als agents que la seva parella, a qui va descriure com un home molt gelós, s’havia posat extremadament violent a la tarda arran d'ella haver rebut la trucada d’un altre noi. La violència va anar en augment, fins a l’extrem des de la una de la matinada fins que va poder escapar –quarts de 7 del matí- l’havia estat colpejant i maltractant físicament segons va assegurar.

La jove també va relatar que durant totes aquestes hores la va amenaçar de matar-la disparant-li amb una arma de foc que no tenia munició. La Policia Local es va dirigir aleshores a l'habitatge que havien ocupat il·legalment on van arrestar a l'home.

Posteriorment la jove va declarar que el detingut es dedicava al tràfic de drogues de tot tipus –cocaïna, amfetamines, meta-amfetamines i marihuana-.

Material decomissat valorat en 150.000 euros

Arran d’aquesta declaració, es va demanar poder entrar al domicili del detingut. La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Blanes va autoritzar una entrada i escorcoll conjunta de la Policia Local de Blanes i la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra.

Allà els agents van decomissar una gran quantitat de drogues de tota mena, així com diners en metàl·lic i una arma de foc, la que presumptament va utilitzar el detingut per amenaçar de mort la víctima.

L’escorcoll es va ampliar al vehicle del detingut, un turisme on es va trobar el major gruix de la droga. En total, es van decomissar 6.132 pastilles d’speed i èxtasis; una roca d’1’565 Kg. de cristall (metamfetamina) encara per tallar, 10 grams de cocaïna en petites bosses preparades per vendre-la, 117 grams de cabdells de marihuana, estris pel tràfic de drogues i venda al detall, així com l’esmentada arma de foc i munició. El preu de venda al públic estimat de la quantitat de droga decomissada s’estima entorn els 150.000 euros.

L'home ha entrat en presó provisional sense fiança.