Quatre detinguts en relació al crim de la infermera al seu pis de Girona

Els Mossos d'Esquadra han fet tres entrades i registres simultanis a tres poblacions

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra a Girona ha detingut quatre persones en relació al crim de la dona a qui van trobar lligada en un pis de Girona el 26 de setembre. La víctima treballava de supervisora de diàlisi a la Clínica Girona.

Segons fonts properes al cas consultades per aquest diari, els Mossos han desplegat un operatiu a primera hora del matí d'aquest dilluns i han fet tres entrades i registres simultanis a domicilis de Girona, Lloret de Mar (Selva) i Rubí (Vallès Occidental).

A Girona, han detingut un matrimoni en un pis d'un bloc del barri de Montjuïc. Està previst que els detinguts, tres homes i una dona, passin a disposició del jutjat d'instrucció 2 de Girona dimecres. El cas està sota secret de sumari.

El crim

La víctima, de 67 anys, era supervisora del Servei de Nefrologia i Diàlisi de la Clínica Girona. Dissabte 26 de setembre al matí la van trobar a faltar al seu lloc de treball i un grup de companyes de feina i familiars va anar fins a casa seva, un pis situat a la carretera Barcelona 23, on la van trobar ja sense vida. La dona tenia signes evidents de violència, un cop al cap i estava lligada a terra.

La DIC dels Mossos a Girona va obrir una investigació que ha culminat aquest dilluns, dos mesos després, amb la detenció de quatre persones per la seva suposada vinculació amb el crim.

A primera hora del matí, els Mossos han desplegat un operatiu durant el qual han fet tres entrades i registres simultanis. Han detingut un home a Lloret de Mar, un altre a Rubí i un matrimoni a Girona. Després del registre al carrer Bellpuig del barri de Montjuïc de Girona, una grua s'ha endut el cotxe de la parella arrestada.

La investigació de la DIC es va centrar en reconstruir les últimes hores de vida de la víctima. Segons fonts properes a la investigació, la mort violenta de la dona va tenir lloc el dia abans. L'interior de l'immoble, on hi tenia el domicili i una consulta de podologia, estava regirat però no hi havia indicis que haguessin forçat els accessos.

Els investigadors també han pres declaració tant a l'entorn familiar com laboral de la víctima i han analitzat les imatges de les càmeres de videovigilància que hi ha a la zona.

Està previst que els detinguts passin a disposició del jutjat d'instrucció 2 de Girona, que porta el cas, dimecres. La investigació està sota secret de sumari.