Entra a presó un home que va protagonitzar tres robatoris a punt de pistola al Barri Vell de Girona

El detingut tenia nombrosos antecedents per fets similars

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 10 de novembre, un home, de 47 anys, de nacionalitat algeriana i veí de Girona, com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i  intimidació.

El primer dels fets va ocórrer el dia 19 d’octubre quan una dona, que estava passejant per la zona de la muralla de Girona, va ser abordada per un individu que li va intentar sostreure la bossa de mà. La víctima va subjectar-la amb força per evitar el robatori, moment en què l’home la va amenaçar amb una arma de foc, li va agafar la bossa de mà i va fugir del lloc.

El 24 d’octubre els mossos van tenir coneixement d’un altre robatori amb violència i intimidació a una dona que passejava per la pujada de la catedral, on un home també la va amenaçar amb una arma, la va empènyer i li va estirar la bossa de mà.

El darrer fet va succeir el passar dia 9 de novembre quan la Policia Municipal de Girona va saber que, prop de la Plaça dels Jurats de la ciutat, un home havia perpetrat un altre robatori amb violència i intimidació amb idèntiques característiques que els dos anteriors.

Els investigadors van estudiar les coincidències i les característiques de cada cas i finalment van aconseguir identificar l’autor dels tres robatoris. El dia 10 de novembre el van localitzar a la zona del Pont de Pedra de Girona i el van detenir.

El detingut, que té nombrosos antecedents per fets similars, va passar el dia 11 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar el seu ingrés a presó.