Denunciades 33 persones que feien una festa il·legal en un pis del barri de la Devesa a Girona

També s'han multat nou persones més dins un habitatge del Barri Vell que feien una celebració

Incompliment flagrant de les restriccions per prevenir el coronavirus. La Policia Municipal de Girona ha sorprès fins a 33 persones que estaven fent una festa en un pis del barri de la Devesa. L'habitatge es troba situat al carrer Ramon Turró i el grup, procedent de Banyoles, l'havia llogat per fer-hi la celebració. És a dir, que a més també es van saltar el confinament municipal.

Aquest dissabte, poc abans d'un quart de deu de la nit, la policia va rebre diferents trucades de veïns queixant-se del soroll que feia el grup. Quan van arribar, en veure tanta gent dins un mateix espai, els agents van aixecar acta a tots els qui hi havia per incomplir les mesures contra la covid-19. A més, també van obrir-ne una altra per sorolls.

La festa al barri de la Devesa no va ser l'únic incompliment amb què la Policia Municipal va trobar-se aquest dissabte. Poc després de dos quarts d'onze, diversos veïns, aquest cop del Barri Vell, els van trucar per queixar-se de molèsties i sorolls en un pis del carrer Francesc Samsó (a prop del monestir de Sant Pere de Galligants).

Quan els agents van arribar al lloc, van comprovar com hi havia nou persones a dins l'habitatge. Les van denunciar per incomplir les mesures contra el coronavirus, per desobediència als agents de l'autoritat i també van aixecar una acta per sorolls.