Continuen buscant els autors dels trets a un home i el seu fill de tres anys a Lloret

Els fets es van produir aquest dilluns al vespre en una urbanització

A un quart de vuit del vespre a la urbanització Els Pinars de Lloret de Mar. Dos persones encaputxades que anaven en una moto de gran cilindrada van obrir foc contra el cotxe on viatjava la família. El pare hauria rebut tres impactes de bala a l'esquena, el menor, un nen de 3 anys, va rebre un tret al cap i la mare no va resultat ferida.

Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques, la família va arribar pel seu propi peu a l'hospital de Blanes, on van ingressar a urgències. Al nen el van traslladar a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, on encara està ingressat amb pronòstic reservat. Al pare, d'entrada el van atendre al mateix hospital de Blanes i després el van traslladar al Trueta, però finalment també l'han derivat a la Vall d'Hebron, on continua rebent atenció mèdica.

Després d'obrir foc, els autors del tiroteig van fugir de la urbanització i van conduir fins a una altra urbanització de Vidreres, l'Aiguaviva Park. Allà, van abandonar la moto -que no duia matrícula- i, segons investiguen els Mossos d'Esquadra, van pujar dins un cotxe de gamma alta de la marca Audi.

Els Mossos d'Esquadra van muntar un fort desplegament per detenir els sospitosos del tiroteig. També han alertat els altres cossos policials i a la Gendarmerie perquè controli que el cotxe sospitós no creui la frontera en direcció a França. De moment, no hi ha detinguts i la investigació continua oberta.

Les hipòtesis continuen obertes i, segons fonts policials, els agents encarregats del cas no descarten que es pogués tractar d'una revenja relacionada amb algun tipus d'activitat il·legal.