Un home mata la parella a Lloret de Mar i s'entrega a la policia

El cadàver, amb signes de violència, ha aparegut en un pis municipi

[ACTUALITZAT 15:44h] Un home de nacionalitat Belga i de 51 anys ha matat la seva parella a Lloret de Mar (Selva) i després s'ha entregat a la Policia Local.

Agents de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació, també s'han desplaçat fins al pis on ha aparegut el cadàver amb signes de violència, ubicat al 4rt del número 7 de l'avinguda Magnòlia. Els agents estan inspeccionant l'habitatge i s'han fet càrrec de la investigació per intentar aclarir les circumstàncies de la mort. La investigació apunta que el detingut l'ha estrangulat.

La Policia Local ha traspassat l'autor confés als Mossos, que l'han dut fins a la comissaria de Blanes i, posteriorment, l'han traslladat al pis per fer la reconstrucció del crim.

El jutjat número 5 de Blanes, amb competència en matèria de violència, ha ordenat l'aixecament del cadàver i en aquests moments la funerària ja és a l'edifici.

Segons assegura el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) la víctima no havia interposat mai una denúncia contra la seva parella per maltractaments.

Minut de silenci

L'ajuntament de Lloret de Mar ha convocat un minut de silenci per condemnar de la mort de la dona a mans de la seva parella. L'acte se celebrarà a les sis de la tarda a la plaça de la Vila. L'alcalde del municipi, Jaume Dulsat, condemna els fets i afirma que "avui Lloret està de dol".

"L'Ajuntament es personarà com a acusació popular i refermem la nostra voluntat de posar totes les barreres al nostre abans per evitar una nova situació de violència masclista", assegura.