Els Mossos denuncien reiteradament un hostal de Verges per tenir clients consumint en una terrassa amagada

L'establiment, que ja va ser denunciat durant el primer confinament, també servia clients a l'interior

Els Mossos d'Esquadra denuncien reiteradament un hostal (restaurant-bar) de Verges (Baix Empordà) per tenir clients consumint a l'interior i l'exterior de l'establiment malgrat les restriccions per la covid-19. La policia va aixecar-hi la primera acta en ple confinament, el 14 de març, per no complir la normativa contra el coronavirus de salut pública.

El 25 d'octubre, amb les noves mesures del Govern en vigor, s'hi van aixecar més actes perquè continuava exercint l'activitat a la terrassa exterior de l'establiment, que sempre està muntada i a ple rendiment amb diversos clients consumint. Es dona la circumstància que les taules estan distribuïdes al pàrquing de l'establiment i queden amagades perquè es troben al fons de l'aparcament i els vehicles estacionats dificulten la visibilitat des de l'exterior. En aquesta ocasió, s'hi van trobar sis clients.

La darrera denúncia es va interposar aquest mateix dimarts. El local tenia la terrassa amb taules, cadires i persones consumint. En concret, n'hi havia quatre a l'exterior i dues més esmorzant a l'interior. De fet, les instal•lacions interiors estaven completament preparades per atendre comensals i servir àpats, tot i que hauria d'estar tancat i només està permès servir menjars per emportar.

Es dona la circumstància, a més, que la terrassa no disposa de permisos municipals en vigor.

Els Mossos han actuat a requeriment de diverses queixes veïnals i de l'Ajuntament del municipi.