Peralada batega amb 'Pálpito' d'Ángel Corella

L'espectacle ha comptat amb la participació del reconegut ballarí Chi cao, protagonista del film 'L'últim ballarí de Mao'

El Barcelona Ballet va estrenar aquest muntatge l'abril passat a Nova York. Aquesta nit, els assistents al Festival Castell de Peralada han estat els primers europeus que han pogut gaudir dels moviments imaginatius de l'última obra d'Àngel Corella. El muntatge, que gira entorn a la necessitat de tancar portes i encarar el futur amb energia renovada, ha encisat a tot el públic.

La peça de ballet clàssic, inspirada en una àmplia amalgama d'estils i un clar accent hispànic ha barrejat tècniques, estils i interpretacions i ha comptat amb l'acompanyament musical d'una partitura d'èxit. En concret, l'estrena ha comptat amb una peça del compositor Héctor Gonzàlez - reconegut pels seus ritmes flamencs- que ha creat aquesta obra amb l'objectiu de mostrar la força i la maduresa de la música ibèrica.

D'altra banda, a la primera part de l'espectacle, els ballarins han fet un repàs a alguns dels moviments més destacats dels 'Pas a deux' de la història del Barcelona Ballet, una secció que ha comptat amb la presència de Chi Cao com a artista convidat. Cao, nascut a Xina, és el primer ballarí del Birmingham Royal Ballet i protagonista de la pel·lícula 'L'últim ballarí de Mao' del 2009 i que, actualment, compagina la dansa amb el món de la interpretació.

Posteriorment, el reconegut ballarí Àngel Corella ha iniciat l'espectacle 'Pálpito' que ha deixat encisat a tots els assistents amb un muntatge on ha mostrat la seva força com a ballarí i el seu gran domini de la tècnica clàssica. La gran majoria dels assistents a l'espectacle han destacat la força i la gran interpretació d'aquest ballarí.