Detenen un multireincident per destrossar una habitació de l'Hotel Carlemany de Girona

L'home va trencar làmpades i va cremar part de la fusteria de decoració

Els Mossos d'Esquadra han detingut un delinqüent multireincident per fer destrosses a l'habitació de l'hotel Carlemany de Girona. Les destrosses a l'habitació de l'hotel (un quatre estrelles) van tenir lloc aquest dimarts a la matinada. Cap a les sis del matí, el telèfon d'emergències va rebre la trucada d'una dona que s'allotjava en una de les habitacions en companyia d'una amiga.

La interlocutora va explicar que, durant la nit, el xicot d'aquesta última havia anat a l'habitació, que s'havia enfadat i que havia trencat diversos objectes. Una patrulla dels Mossos d'Esquadra va anar fins a l'hotel i va detenir el sospitós per un delicte de danys. Els agents van veure que a dins l'habitació s'hi havia estat fumant i que part del mobiliari estava malmès.

En concret, el jove havia trencat dues làmpades (una de l'escriptori i una altra de la tauleta de nit) i també havia cremat un bisell decoratiu. Segons una primera avaluació feta pels responsables de l'hotel, que ja han denunciat els fets, els danys pugen a més de 400 euros.

El jove arrestat és un marroquí de 28 anys que viu a la ciutat i que acumula fins a una quinzena d'antecedents. El detingut ha passat la nit a la comissaria dels mossos de Vistalegre i aquest matí ha passat a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona. Després de prendre-li declaració, el jutjat l'ha deixat en llibertat provisional.