Tres detinguts que van esquivar un control carregats amb 3,1 kg de marihuana dins el cotxe a Maçanet

La conductora no tenia permís de conduir

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 22 de setembre tres persones, dos homes i una dona, de 48, 29 i 26 anys, de nacionalitat italiana i albanesa, veïns de Sils i Vidreres, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. A més, a la conductora també se li van obrir diligències penals com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat viària per manca de permís de conduir.

Els fets van passar el mateix 22 de setembre al carrer de Sant Pere de Maçanet de la Selva, just a l’entrada de la urbanització de Montbarbat, on efectius de l’ARRO estaven fent un control de pas de vehicles per prevenir robatoris a interior d’habitatge.

Cap a dos quarts de set de la tarda, els agents van veure com un cotxe s’acostava al control i girava de sobte cap a un camí. Després d’una breu recerca, els mossos van localitzar el vehicle enmig d’un camp.

Durant la identificació dels tres ocupants, els agents va deduir, per les marques de fang del cotxe i d’un dels seus ocupants, que el turisme, abans de ser localitzat, s’havia aturat en uns matolls.

En inspeccionar la zona, van trobar una caixa amb tres bosses que contenien 3.113,54 grams  de marihuana. Per aquest motiu se’ls va detenir com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública. A més, també es va comprovar que la conductora no disposava de permís de conduir.

Els detinguts, dos dels quals no tenien antecedents, passaran avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.