Tres detinguts a Llançà amb dotze quilos de marihuana dins d'una maleta

Els homes sortien de Figueres i van ser enxampats en un control a l'entrada del municipi

Els Mossos d’Esquadra van detenir a Llançà (Alt Empordà), tres homes de 41, 53 i 34 anys, de nacionalitats xipriota, holandesa i dominicana, i sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

Els fets van succeir el dia 22 de setembre a la sortida de la població de Figueres on, cap a les cinc de la tarda, una patrulla de paisà va detectar dos vehicles que circulaven per la N-260 molt a prop l’un de l’altre.

Els agents van aprofitar que a l’entrada de la població de Llançà una altra patrulla estava fent un control, per aturar els dos vehicles i identificar els seus ocupants.

En un vehicle hi anava un home i a l’altre dues persones més. En l’escorcoll van trobar que portaven 5.580 euros en bitllets fraccionats i, a dins d’un dels cotxes, hi van trobar una maleta amb 22 paquets de plàstic precintats que contenien 12,4 quilograms de marihuana.

Per aquest motiu, els mossos van detenir els tres homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

Els detinguts, un dels quals tenia antecedents, han passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.