Tres centres educatius gironins se sumen als onze que ja tenien grups confinats per coronavirus

En total hi ha disset aules d'alumnes confinats que treballen des de casa

Tres centres educatius més de la província de Girona tenen grups confinats en detectar-se casos positius de coronavirus entre els alumnes segons ha informat el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Aquests són l'Institut la Miquela de Bescanó (1 grup), l'escola Les Falgueres de Celrà (1 grup) i l'escola Llum del Nord de Puigcerdà (1 grup).

Se sumen doncs als tres casos de Figueres que va desvetllar ahir El Gerió Digital amb un grup a l'Institut Alexandre Deulofeu, dos grups l'Institut Olivar Gran i dos grups a l'escola Amistat.

La resta de casos que ja es coneixien són un alumne de segon cicle d'infantil a l'Escola Alfons I de Puigcerdà (Cerdanya), un altre també de segon cicle d'infantil a l'escola Les Mèlies de Vilafant (Alt Empordà) l'últim a l'escola d'Art d'Olot (Garrotxa), un grup de Formació Professional de mecànica a l'Institut Santa Eugènia, l'escola els Maristes, l'escola Taialà de Girona, un altre també de FP però d'estètica a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) i finalment dos grups a l'escola de Forallac (Baix Empordà).

En tots els casos els companys de l'alumne que ha donat positiu s'han de fer la PCR i hauran de quedar-se a casa treballant a distància els popers 15 dies.