Confinen quatre grups de tres centres educatius de Figueres per coronavirus

Se sumen als set ja coneguts a la província de Girona

Tres centres educatius de Figueres (Alt Empordà) han confinat quatre grups d'alumnes després que s'han detectat positius per coronavirus.

Segons ha pogut saber aquest diari es tractaria d'un grup de l'Institut Alexandre Deulofeu amb un alumne que ha donat positiu a la PCR feta a principis de setmana.

El mateix ha succeït amb tres infants més. En aquest cas hi ha dos grups a l'Institut Olivar Gran mentre que hi ha un tercer cas a l'escola l'Amistat.

En tots els casos els companys de l'alumne que ha donat positiu s'han de fer la PCR i hauran de quedar-se a casa treballant a distància els popers 15 dies.

Aquests contagis se sumen als detectats ja en un alumne de segon cicle d'infantil a l'Escola Alfons I de Puigcerdà (Cerdanya), un altre també de segon cicle d'infantil a l'escola Les Mèlies de Vilafant (Alt Empordà) l'últim a l'escola d'Art d'Olot (Garrotxa), un grup de Formació Professional de mecànica a l'Institut Santa Eugènia, l'escola els Maristes, l'escola Taialà de Girona, un altre també de FP però d'estètica a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) i finalment dos grups a l'escola de Forallac (Baix Empordà).