Novetats esportives que estan afectant les quotes de les apostes

Els darrers esdeveniments dins i fora els terrenys han afectat el joc

Si apostes amb certa regularitat sabràs que les quotes no són fixes, ni de bon tros. De fet, canvien substancialment en funció de diversos paràmetres. Una clara mostra són els lesionats que puguin presentar els equips durant els dies abans. Per exemple, si la principal estrella de la davantera pateix una afecció que li impedeix jugar, la victòria es pagarà més en comparació amb abans de saber-se la notícia.

Precisament d’això parlarem en l’article d’avui. En concret farem referència a una sèrie de novetats de caràcter esportiu que, d’una o altra manera, han influït en les quotes que tenen diversos mercats.

Play-offs de l’NBA

Quan arriben els play-offs de la lliga més important arreu del món és habitual que es multipliquin les apostes esportives de bàsquet a William Hill. Tothom estava expectant davant els partits tan emocionants que s’havien de jugar, sent un dels més importants el Milwaukee Bucks contra Orlando Magic.

Amb motiu de les protestes que estan havent-hi als Estats Units, els jugadors de l’equip local van optar per no presentar-se a l’encontre. Això va originar un enorme enrenou. De fet, a aquesta mesura s’estan sumant altres equips de l’NBA.

És a dir, avui dia perillen els play-offs que tantíssima audiència registren no tan sols als Estats Units. De fet, a Catalunya hi ha molts fans de la National Basketball Association.

Com és d’esperar, aquestes notícies s’estan traduint en afectacions a les quotes esportives. Per al moment, aquelles persones que havien apostat a favor d’un resultat o altre en el partit Bucks-Magic han vist retornat l’import de les seves prediccions.

Precisament les cases d’apostes, tan físiques com online, ja tenen un protocol establert per a aquests tipus de circumstàncies. Sigui quin sigui el motiu que porti a decretar-se la cancel·lació d’un esdeveniment esportiu, l’empresa reacciona sense damnificar als seus usuaris. El retorn de l’import no només s’ha produït en la cancel·lació del partit a causa del boicot, sinó també en altres encontres com el Lakers-Trail Blazers.

La marxa de Messi

Per desgràcia la temporada ha acabat molt malament per a uns quants equips catalans. El RCD Espanyol, per la seva part, va baixar a Segona Divisió després de 27 anys mantenint-se a l’elit. Una imatge deplorable donada a les 38 jornades va donar peu a aquesta situació desastrosa.

Afortunadament el conjunt perico serà l’equip amb més pressupost de la Segona Divisió. Tot el contrari succeirà amb el Girona. Les esperances de molts lectors del nostre diari estaven dipositades en homes com Stuani per retornar l’equip a la Primera Divisió. Però una expulsió de l’uruguaià va fer que l’Elx s’avancés al marcador quan ja no quedava temps de reacció.

Quan un equip baixa de Primera a Segona, tal com li va succeir al Girona l’any passat, rep una sèrie d’ajuts econòmics de caràcter milionari. Però si a la següent temporada no és capaç de tornar a la Lliga Santander, passa a tenir problemes molt seriosos, sobretot per pagar les elevades fitxes de la seva plantilla.

Per si no n’hi hagués prou amb les males notícies anteriorment esmentades, toca parlar del FC Barcelona. Si bé és cert que els culés arribaven amb no massa esperances davant d’un Bayern de Munic molt fort, ningú s’esperava el resultat que es va produir.

De fet, algunes cases d’apostes ni tan sols contemplaven com a marcador possible el 2-8. Ja de per si la victòria dels alemanys amb un marge de mínim tres gols es pagava moltíssim.

Aquesta humiliant derrota no solament va afectar les quotes. Per exemple, per motius lògics, el Barça va deixar de contar per a l’aposta de “¿Qui serà el futur campió de la Champions League?”. Finalment va ser el mateix Bayern l’equip que va aconseguir el trofeu.

Un home es va veure greument afectat. En efecte, parlem de Lionel Messi. Les televisions van emetre unes imatges molt clarificadores just al descans. L’argentí, lluny d’exercir de capità intentant animar als seus homes, estava amb la mirada perduda sense reaccionar, assentat davant Ter Stegen.

És probable que en aquell moment ja estigués pensant en el seu futur. Fa poc la bomba va esclatar: l’astre de Rosario enviava un burofax en què manifestava la seva intenció d’abandonar el conjunt blaugrana.

Avui dia sembla que els afeccionats s’hagin de posicionar a favor de la directiva o del, fins ara, capità del Barça. Però certament les dues parts estan obrant de manera errònia. No cal repassar la llista d’aspectes negatius de Bartomeu i companyia, tot i que Leo no es deslliura d’una actitud impròpia cap a un club que també, de manera recíproca, li ha donat tot –incloent el millor sou en l’àmbit futbolístic–.

Aquesta novetat ha afectat molt a les quotes. Així ho exemplifica la de proper guanyador de la Lliga 20/21, que comença a estar més de cara al Reial Madrid. A aquest canvi se suma l’afegiment d’una nova quota. ¿A quin equip acabarà anant Leo Messi? Ara mateix les quotes més baixes les tenen Inter de Milà i Manchester City.