Dos detinguts en una nit per cometre dos robatoris violents a Girona

La investigació segueix oberta per tal d'identificar i arrestar dues persones més

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 30 d'agost a dues persones més acusades de dos delictes de robatori amb violència i intimidació. Els arrestats tenen 33 i 20 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Girona i Salt.

El primer dels robatoris va tenir lloc el capvespre del passat 19 d’agost, quan un home va abordar una dona que caminava pel carrer Pera Colli Guito de la població de Salt. El lladre la va amenaçar i intimidar, li va agafar la motxilla amb violència i després va marxar amb bicicleta direcció el carrer Països Catalans. Li va sostreure 190 euros i el telèfon mòbil. El suposat autor del robatori, un home de 33 anys, va ser detingut el dia 30 d'agost.

La matinada del mateix 30 d’agost, els mossos van ser requerits per adreçar-se a una possible baralla a la travessia de Santa Eugènia. Quan una patrulla de paisà va arribar al lloc, va constatar que es tractava d’un robatori violent perpetrat per tres joves. A la víctima l’havien colpejat per robar-li la cartera que contenia documentació i 500 euros. L’home va necessitar assistència mèdica a l’hospital Josep Trueta.

Després de fer recerca per la zona van detenir el presumpte autor al carrer Bassegoda, un jove de 20 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Girona, a qui li imputen un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions. La investigació segueix oberta per tal d'arrestar als altres dos que van participar del robatori.

Aquests dos darrers detinguts, a qui els consten múltiples antecedents, van passar el dia 31 d’agost a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.