Harry Connick Jr. debuta al Festival Castell de Peralada amb el seu característic 'swing'

Aquesta és l'única actuació que el cantant, actor i pianista de Nova Orleans fa a tot l'estat espanyol aquest estiu

Convertit en un autèntic fenomen, el cantant, actor i pianista de Nova Orleans ha portat el seu característic 'swing' fins a l'Alt Empordà. Líder de la seva pròpia banda, Harry Connick Jr. ha arribat a l'escenari del castell de Peralada avalat per la seva dilatada carrera musical -té 30 discos al darrere- i els nombrosos guardons que ha rebut al llarg de la seva trajectòria (una llarga llista de Grammy i Emy i nominacions als Tony).

El repertori de Connick abasta les seves pròpies composicions i també els 'standars' més sol·licitats i seductors. El cantant segueix l'estela de cantants com Frank Sinatra i està considerat un dels 'crooners' més cèlebres dels Estats Units (cantants que interpreten un gènere concret de balades, sovint acompanyats per una orquestra o banda).

Al Festival, Harry Connick Jr. ha pujat a l'escenari acompanyat dels nou músics que formen part de la seva banda. El seu 'swing' característic, el seu talent pianístic i la seva veu inigualable no han deixat indiferent el públic que s'ha aplegat a Peralada.

Al Harry Connick Jr. compagina la seva carrera com a músic amb el teatre, el cinema i la televisió. Com a actor i cantant, ha participat en una vintena de pel·lícules.