Un Miki Núñez entregat doma la climatologia a Figueres en una nit festiva i emotiva

El cantant va tancar un Festival Acústica que va aplegar 7.000 persones

El cantant Miki Núñez va posar ahir a la nit el punt i final a una de les edicions més complicades de l'Acústica degut a la crisi sanitària del coronavirus però que es va completar amb un èxit rotund.

El barceloní va desgranar temes del seu darrer disc com també algunes versions de Txarango, Sopa de Cabra i Antílopez per acabar posant dempeus a un públic entregat que feia cas omís a l'amenaça constant de pluja i que no va fer acte de presència fins al darrer minut de concert.

La vetllada, que va començar passats dos quarts d'una de llarg, es va caracteritzar un dia més per les fortes mesures de seguretat que PromoArts Music va desplegar per fer de l'esdeveniment un acte segur. De res van servir els rumors que les darreres hores corrien per la ciutat assegurant que les Nits d'Acústica no eren segures al no tenir vigilància, ni hidrogel i que tothom anava sense mascareta.

Amb tot, Núñez va regalar un concert enèrgic, carregat de bones vibres que van delectar un respectable amb ganes de ballar, això sí, sense moure's de davant la seva cadira. No van faltar els temes més coneguts; 'La venda', 'Celébrate' (mitja cançó en català i mitja en castellà), 'Me vale' i 'Escriurem' que va rubricar el moment més emotiu de la nit quan Núñez va dedicar-la visiblement afectat al seu oncle mort recentment de càncer.

Les Nits d'Acústica han tancat aquesta edició amb prop de 7.000 espectadors, el que suposa un "èxit de públic", malgrat les dificultats que ha tingut el festival. El seu director, Xavi Pascual, explica que han hagut de lluitar contra "tots els elements".