Dos detinguts, un d'ells menor, per circular amb una motocicleta robada i intentar fugir de la policia

Duien a sobre bosses suposadament amb cocaïna, haixix i marihuana

La Policia Local de Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà) va detenir dues persones ahir a la nit, una de les quals és menor d’edat, per circular amb una motocicleta que havia estat robada el dia 14 d’agost. L’altre detingut, major d’edat, no disposava del permís de conduir i va intentar escapar de la patrulla policial. La detenció es va registrar quan passaven deu minuts de les quatre de la matinada.

Una vegada ambdós van ser detinguts, es va localitzar que el major d’edat portava cinc bosses petites que contenien una substància blanca (es sospita que es tractaria de cocaïna), amb un pes de 2,5 grams. Paral·lelament, també duia dues barres d’una substància marró premsada (la principal hipòtesi és que es tracta de haixix), també una altra petita bossa amb una altra substància (que tot fa apuntar que és marihuana) i diners en bitllets fraccionats.

Tots dos van quedar detinguts i passaran a disposició judicial. La persona que és major d’edat està sent investigada per delictes contra el patrimoni, contra la salut pública i contra la seguretat del trànsit. En el cas del menor, per un delicte contra el patrimoni.