Girona reobre demà el tram del carrer de Barcelona que portava dos mesos i mig en obres

S'ha fet un nou carril, ampliat les voreres i condicionat els passos de vianants

El trànsit a l’encreuament del carrer de Barcelona amb el carrer de Martí Sureda i Deulovol a Girona es reobrirà demà després de la finalització d’una part de les obres d’urbanització al voltant d’El Corte Inglés. Durant el matí es retiraran les senyalitzacions i tanques instal·lades i es preveu que els vehicles ja puguin circular per aquesta via poc després de les 10 del matí.

També es restablirà la circulació al carrer de Martí Sureda i Deulovol i a les tres vies que connecten amb el carrer de Barcelona i havien esdevingut cul-de-sac: Carles Rahola, Marquès de Caldes de Montbui i Sant Isidre.

Les tasques han consistit principalment a crear un nou carril per girar cap a l’esquerra des del carrer de Barcelona cap al carrer de Martí Sureda i a adequar l'esmentada via, principalment ampliant les voreres i condicionant els passos de vianants i la mitjana.

A més, s’ha reservat un espai per instaurar-hi un carril bici. Aquests treballs s’emmarquen dins l’àmbit d’ampliació i condicionament del centre comercial Girocentre i van a càrrec de l’empresa.

Els treballs van començar a primers de juny i han tingut una durada de dos mesos i mig.