Les obres del futur espai jove de Riudellots de la Selva acabaran abans de l'estiu

El Delegat del Govern, Jordi Martinoy, i l'alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura, han visitat avui l'estat de les obres

El delegat del Govern va destacar 'l’esforç del Govern per dignificar els equipaments dels joves, per oferir-los espais de trobada i també destacar l’encert de l’ajuntament de comptar amb ells pel plantejament de l’equipament'. En l’Espai Jove, hi haurà també llocs d'informació relacionats amb la salut, l'habitatge i el treball. El nou espai ha de permetre disposar d’un equipament a tots els joves de la població, on hi podran desenvolupar activitats de formació i oci. Des del 2005 l’Ajuntament disposa de Pla Local de Joventut.

En la reunió que van mantenir el Delegat i l’alcaldessa també van tractar de la necessitat de millores de la carretera c-25, que travessa el municipi. De fet, el Govern ha aprovat aquest any uns treballs que serviran per millorar les condicions de la carretera, tant en aspectes de seguretat com de visibilitat. Al mateix temps, van donar compte de l’encàrrec que ja s’ha fet del projecte d’ampliació de la depuradora de Riudellots, que té un pressupost de 80.000 euros.