Blanes eliminarà l'Avinguda de Joan Carles I i passarà a dir-se ''de la República''

El canvi va ser aprovat en el ple municipal d'ahir

L'Ajuntament de Blanes (Selva), va aprovar en el transcurs de ple municipal celebrat ahir canviar el nom de l'Avinguda Joan Carles I pel d'Avinguda de la República.

La moció va prosperar per 13 vots a favor -10 Blanes En Comú Podem i Esquerra Republicana de Catalunya que van presentar el text i 3 de Junts per Blanes. Per la seva banda, el Partit Socialista de Catalunya i el regidor no adscrit es van abstenir (6 vots) i els dos regidors de Ciutadans van votar-hi en contra.

L’actual ‘Avinguda Joan Carles I’ és un vial que enllaça el centre de la vila amb el veïnat de Mas Borinot, travessant els barris de Mas Enlaire, La Pedrera-Carretera de Lloret i Montferrant. Amb l’entrada en funcionament de la nova viabilitat parcial del Pla Costa Brava, va passar a tenir un sol sentit de circulació, i és una de les artèries d’entrades principals venint de Lloret de Mar fins al centre de la vila.

Entre els equipaments que s’hi allotgen destaca la seu de la prefectura de la Policia Local i Protecció Civil, situada al seu extrem nord, a tocar de la GI-682.