L'Audiència absol els acusats de violar en grup una noia a Girona

El tribunal imposa una multa de 240 euros a un dels processats per furtar-li el mòbil a la víctima

L'Audiència ha absolt els dos acusats que s'enfrontaven a 46 anys de presó cadascun per violar en grup una noia a Girona la matinada del 21 de gener del 2017.

La sentència conclou que "no ha quedat acreditat que els acusats, actuant sols o conjuntament amb una tercera persona, subjectessin la víctima i l'obliguessin a mantenir relacions sexuals contra la seva voluntat".

El tribunal apunta que, al llarg del procediment, la víctima ha incorregut en "contradiccions" i "discordances importants" que fan impossible "demostrar" l'acusació "més enllà de tot dubte raonable". L'Audiència imposa una multa de 240 euros a un dels acusats per furtar-li el mòbil a la víctima.

Al final del judici, la fiscalia i l'acusació particular van mantenir la petició de 46 anys de presó per a cadascun dels acusats per un delicte d'agressió sexual amb penetració com a autors i dos delictes més com a cooperadors necessaris. També els acusaven del robatori amb violència del mòbil com a coautors.

Els acusats van negar els fets i els advocats de la defensa, Carles Monguilod i Narcís Badosa, van sol·licitar l'absolució.