Figueres organitza la ciutat en quinze districtes per millorar el manteniment de la via pública

Les primeres obres es fan al del Cendrassos-Horta Capellera

L’Ajuntament de Figueres (Alt Empordà) ha decidit organitzar la ciutat en quinze districtes per tal de millorar el manteniment a la via pública. L’Àrea de Serveis Urbans s’anticiparà d’aquesta manera per tal d’actuar d’una forma més eficient en les diferents zones de la ciutat.

Els treballs per districte duraran un mes i es faran de forma concentrada i rotatòria. Les actuacions que es duran a terme seran: pintura vial, retirada d’andròmines, substitució dels elements urbans malmesos (bancs, papereres...), rebaix de les voreres als passos de vianants, neteja de plaques identificatives de carrers, substitució de senyals verticals viàries malmeses, arranjament de parcs infantils, arranjament de places, desbrossament, neteja d’enllumenat i reparació de voreres malmeses per l’arbrat.

El primer districte on ja s’ha començat a intervenir és el de Cendrassos-Horta Capallera.

La regidora de Serveis Urbans, Sònia Trilla, explica que “aquesta nova reorganització permetrà anticipar-nos, no treballar de manera reactiva i treballar d’una forma més eficient i concentrada per la millora de la via pública de la ciutat”.