Desmantellen una organització dedicada al tràfic de cocaïna a Sant Feliu de Guíxols

La Policia Nacional deté set persones que guardaven la droga en tres habitatges

La Policia Nacional ha desmantellat una organització dedicada al tràfic de cocaïna a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). Ha detingut set persones que emmagatzemaven la droga en tres habitatges del municipi, dues d'elles s'utilitzaven com punts de venda i l'altra era el domicili del líder de la banda.

Els agents han intervingut gairebé dos quilos de cocaïna, a més d'haixix i marihuana, 30.000 euros, quatre vehicles, joies, una arma de foc il·legal i munició. En el dispositiu hi van participar 55 policies. L'organització abastia el municipi de Sant Feliu i altres de la comarca del Baix Empordà.

La investigació va començar el desembre passat, quan els investigadors van detectar diversos punts de venda de droga. Van verificar que els integrants feien entregues de substàncies estupefaents, fins i tot ja en període d'estat d'alarma, saltant-se les restriccions contínuament.

Finalment, el 17 de juliol es va produir el dispositiu. Dels 7 detinguts, hi ha cinc homes i dues dones. Sis dels arrestats són de nacionalitat marroquina i una de les dones és hondureny. Se'ls acusa de tràfic de drogues, organització criminal i tinença il·lícita d'armes de foc prohibides.