Olot inicia una campanya per promocionar el comerç local castigat pel coronavirus

La iniciativa porta per lema 'Triem a prop, donem vida a Olot'

L’Ajuntament d’Olot (Garrotxa), a través de DinàmiG i amb el suport de l’Associació de Comerciants de la ciutat, ha iniciat una nova campanya promocional per reactivar el teixit comercial i el consum local arran de la crisi derivada per la pandèmia de la covid-19.

La iniciativa, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona i el Servei d’Ocupació de Catalunya, va començar a idear-se a principis d’aquest 2020 com una "fórmula engrescadora" de promoció del comerç local, però va acabar consolidant-se davant dels efectes del confinament pel coronavirus al teixit empresarial.

Consta d'un vídeo promocional, material de marxandatge i sortejos de vals de regal de 50 euros entre els clients que facin difusió de la campanya per xarxes. La campanya vol conscienciar els ciutadans de la importància de comprar al comerç local i reactivar el sector enmig de la pandèmia del coronavirus. Compta amb la participació dels establiments que disposaran de cartells, bosses i adhesius per difondre el projecte comercial.

També s’ha dissenyat un vídeo promocional que a partir d'aquest dilluns es podrà veure a xarxes socials. Per altra banda, els ciutadans podran optar cada setmana a vals de regal de 50 euros de l'Associació de Comerciants si realitzen una compra a un comerç d’Olot i ho pengen i mostren a les xarxes socials a través del seu compte d’Instagram utilitzant el hashtag #TriemAprop. També s'hi podrà participar enviant vídeos i imatges explicant per què escullen el comerç local al canal de Whatsapp 679 99 37 30.

La campanya també inclou la instal·lació de 'photocalls' cada dissabte d’11 a 13 h del matí perquè els clients puguin utilitzar a l’hora de realitzar les seves imatges i vídeos. A tots els assistents que s’acostin fins a aquests espais, se’ls entregarà una bossa de tela de la campanya.

Des de les entitats i administracions organitzadores animen a la ciutadania a sumar-se a la campanya ’Triem a prop, donem vida a Olot’ que s’allargarà fins al setembre.