Roses publica un apartat a la seva app per conèixer l'aforament de les platges

Els usuaris podran saber si són plenes o buides en temps real

L'aplicació per a mòbils Roses Smart, afegeix des d'avui un nou apartat que permet a l’usuari consultar el nivell d’ocupació de les platges del municipi de Roses (Alt Empordà).

Amb aquesta eina (compatible amb sistemes iOS i Android), l’Ajuntament vol facilitar la informació necessària perquè ciutadania i visitants puguin conèixer l’estat de les platges i complir correctament les limitacions d’aforament indicades per les autoritats sanitàries.

Les platges amb servei de Salvament i Socorrisme de Roses (Sant Margarida, Salatar, Rastrell, Nova, la Punta, Palangrers, Canyelles i Almadrava), disposen a partir d’avui d’una secció específica a l’app, des d’on es poden consultar de manera ràpida i en temps real l’estat d’ocupació de cada espai.

La informació es facilita amb un senzill sistema il·lustrat amb semàfors, que indica l’afluència de públic al llarg de la jornada: verd en cas de baixa ocupació, groc quan l’ocupació sigui mitjana i vermell en cas que s’arribi a omplir tot l’aforament i, per tant, es recomani no accedir a aquella platja.  

La introducció de les dades d’ocupació és realitzada pel personal del servei de Socorrisme que l’Ajuntament de Roses té contractat per a aquest estiu, en horari de deu del matí a set de la tarda, de manera que la informació serà actualitzada al llarg de tot el dia.