Tres noves línies de bus uniran Riudellots de la Selva i Santa Coloma de Farners

Els serveis entraran en funcionament el proper 12 de setembre i milloraran les comunicacions d'aquestes localitats amb l'aeroport de Girona

Els busos sortiran de Santa Coloma en sentit a l'Aeroport de Girona Costa Brava i Riudellots a un quart de nou del matí, a un quart de cinc de la tarda i a dos quarts de set de la tarda de dilluns a divendres. D'altra banda, els autobusos també sortiran des de Girona i Salt en sentit Fornells i Riudellots de la Selva a un quart de quatre de la tarda i un quart de sis, amb una primera expedició amb sortida de Riudellots a tres quarts de vuit del matí que permetrà arribar a l'aeroport de Girona abans de les vuit del matí i a la capital de la comarca de la Selva, Santa Coloma de Farners, a un quart de nou del matí.

Aquestes noves expedicions estaran gestionades per l'empresa Transports Elèctrics Interurbans, SA (TEISA), concessionària del servei regular de transport de viatgers per carretera des de Santa Coloma de Farners passant per Girona, Olot i Ripoll. Les noves expedicions formaran part del sistema tarifari integrat de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat de Girona (ATM). D'aquesta manera, els usuaris podran gaudir de les bonificacions de recurrència en la utilització dels serveis de transport públic.

Aquestes noves línies permetran facilitar les connexions entre Riudellots de la Selva i Santa Coloma de Farners amb Girona, la CIM de la Selva i l'aeroport de Girona. A més, també permetran millorar l'accessibilitat amb transport públic al Parc Hospitalari Martí Juià de Salt i el polígon industrial de Fornells de la Selva.