Envien a presó un lladre que va robar un mòbil amb violència i intimidació a Girona

El jove de 23 anys és veí de Salt

Els Mossos d’Esquadra, amb el suport de la Policia Municipal de Girona, van detenir el passat 12 de juliol un jove de 23 anys, de nacionalitat guineana i veí de Salt (Gironès), com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van passar a les set del matí quan es va produir un robatori amb violència a l’avinguda Josep Tarradellas de Girona. Un jove es va apropar per darrera a dos nois i, després d’amenaçar-los, a un d’ells li va agafar el telèfon mòbil i una bossa de tabac. Tot seguit va marxar corrents.

Immediatament diverses patrulles de mossos i de la policia local van iniciar una recerca per tal de localitzar l’autor del robatori.

Poca estona més tard, una patrulla va localitzar un home que coincidia plenament amb la descripció del lladre. Després d’identificar-lo, el van escorcollar i van comprovar que portava un telèfon mòbil com el que s’acabava de sostreure i una bossa de tabac.

Davant de les evidències, els agents van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 13 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar el seu ingrés a presó.