Atrapen una parella de lladres després de robar a un domicili de Bescanó

Quan els Mossos d'Esquadra els va detenir duien diners, joies i l'embellidor del pany al damunt

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 4 de juliol, a Bescanó (Gironès), un home de 29 anys i una dona de 21 anys, ambdós de nacionalitat marroquina, residents a Anglès i a Salt, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

El passat dia 4 de juliol, agents de la comissaria de Salt que estaven realitzant tasques de seguretat ciutadana per Bescanó, van rebre l’avís que en un domicili de la població, s’hi podria estar produint un robatori amb força. Quan els mossos hi van arribar van comprovar que el pany del domicili presentava marques de força, els agents també van poder aconseguir una descripció acurada de les dues persones que havien violentat el domicili i van iniciar la recerca dels autors dels fets.

Uns 15 minuts més tard, a l’alçada del carrer Major, els mossos van localitzar l’home i la dona que estaven buscant com a presumptes autors del robatori, els van aturar i els van identificar. En el moment d’escorcollar la parella els hi van localitzar un tornavís de grans dimensions,  possiblement utilitzat per forçar el pany, l’embellidor del pany, múltiples joies, un clauer, un sobre, algunes monedes i bitllets, entre d'altres dels quals no en van saber acreditar la seva procedència.

Amb tots els indicis recollits els mossos van detenir l’home i la dona com a presumptes autors del robatori a l’interior del domicili.

Els detingut, un d’ells amb antecedents, va passar el dia 5 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva lliberta amb càrrecs.