Els repetits incendis a la planta de reciclatge de Sarrià de Ter desemboca en una investigació policial

Ahir es va produir el tercer en un mes i mig

Els repetits incendis a l'empresa dedicada a la recollida i tractament de residus Auladell, de Sarrià de Ter (Gironès), ha desembocat en una investigació per part dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

En aquests moments la unitat d'investigació del cos policial està recollint informació per tal d'aclarir les causes dels incendis a les dues naus propietat de l'empresa. A dia d'avui hi han dues hipòtesis que prenen força; una seria que els focs han estat provocats i la segona que la fermentació del paper amb els canvis de temperatura poguessin generar la combustió.

El darrer incendi va tenir lloc ahir a la tarda. Els Bombers van rebre un avís a les 18.31 hores perquè una columna de fum negre sortia de la planta de reciclatge i s'hi van desplaçar amb deu dotacions. Aquest ha estat el tercer foc que crema la planta de l'avinguda de França en un mes i mig, amb el primer el 22 de maig i el darrer el 6 de juny.

Segons informa l'ajuntament, des del segon incendi que Mossos i Policia Local estan recopilant informació per poder esbrinar les possibles causes que poden haver provocat aquests incidents. A més, relacionen els relacionen amb dos incendis de contenidors, que s'han produït els mateixos dies dels fets d'Auladell. "De ben segur que, més d'hora que tard, es podran esclarir tots els dubtes relacionats amb aquests incendis", apunta l'ajuntament.