Detinguts per robar material informàtic després d'accidentar-se al centre de Girona

Mentre fugien, els joves van xocar contra un vehicle i van topar amb un altre turisme estacionat

Durant la persecució, els agents van poder observar com el vehicle circulava posant en perill a totes les persones que es trobaven a la zona. El cotxe portava una bossa de plàstic de color negre que tapava la placa de la matrícula. Els detinguts van incorporar-se en una carretera fent que els cotxes que circulaven correctament haguessin d'apartar-se per tal de no col·lidir. En aquest seguiment es va saltar dos semàfors en vermell, va xocar amb un vehicle que circulava correctament i va fer cas omís de les indicacions dels agents i va continuar fugint pel centre de la ciutat.

Finalment, el vehicle va topar amb un cotxe estacionat a la via i va ser en aquest moment quan els agents van poder aturar els joves. No obstant això, els detinguts van intentar fugir del lloc corrents però els agents van poder-los retenir.

Els Mossos van escorcollar el vehicle i dins el maleter van trobar tot tipus de material informàtic totalment precintat i amb els sistemes d'alarma posats. Concretament, es tractava de 15 aparells de telefonia mòbil d'alta gamma i tres ordinadors portàtils, tot valorat en més de 6.000 euros.

Un cop identificats es van detenir els quatre ocupants per un delicte de furt i a més es va imputar al conductor del vehicle fugitiu per un delicte de conducció temerària. Tres dels quatre detinguts tenien antecedents policials i tots ells van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el passat dia 25 de juliol, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.