Jaume Serra nomenat nou director de Continguts de la Cadena SER a Catalunya

Ramon Iglesias és el nou director de la Cadena SER a Girona

Aquest matí la Cadena SER ha comunicat els nomenaments de Jaume Serra i Ramon Iglesias. En un acte als estudis de la Cadena SER a Girona s’ha comunicat a la plantilla de Ràdio Girona. Jaume Serra serà el responsable de la gestió de tots els continguts de les emissores de la Cadena SER a Catalunya amb l’encàrrec de continuar essent un referent en el panorama radiofònic del país i crear l’estructura de futur necessària per afrontar els grans reptes que té per davant el mitjà radiofònic. Serra ha destacat en el seu discurs que: “amb això es premia un projecte –el de Ràdio Girona- basat en el periodisme, en un model de gestió i en uns professionals que ho han donat tot”. El nou director de continguts de la SER a Catalunya ha avançat que aquest model de Girona inspirarà el futur de les emissores de Prisa Ràdio a Catalunya. Per la seva banda, el nou director de la Cadena SER a Girona, Ramon Iglesias, ha dit que accepta “el repte de continuar, en uns temps molt difícils, el projecte que durant aquests anys ha liderat en Jaume Serra, posant Ràdio Girona en un lloc referencial a les comarques de Girona en quant a periodisme i informació”.

Jaume Serra ha lliurat a Ramon Iglesias un micròfon dels anys 30 del segle passat. “Un dels primers micros de Ràdio Girona, que em va donar l’històric tècnic de Ràdio Girona Jaume Pol, amb la promesa que el dia que marxés el cedís a la persona que em substituís, sempre i quan penses que podia garantir el pes històric d’aquesta emissora. En cas contrari em va dir que me l’emportés a casa”.
 
Jaume Serra i Saguer (Vila-sacra, 1967), periodista, Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Girona s’ha incorporat a Ràdio Barcelona per assumir la direcció de continguts de la SER a Catalunya. Jaume Serra ha desenvolupat la seva carrera professional en mitjans de comunicació, principalment a la Cadena Ser on va començar l’any 1986 a Ser Empordà . El 1991 marxa per assumir la direcció de Ràdio Lleida i el 1999 assumeix la Direcció de Ràdio Girona, càrrec que ha exercit fins a dia d’avui.  És autor del llibre “La Ràdio a Lleida. La transformació del mitjà (1980-1999)”, membre de la junta de govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Girona i directiu de l’Associació Tribuna de Girona. Com a  director de Ràdio Girona va recollir la distinció Athenea Institucions de l’Ajuntament de Girona (2009) i el Premi Mosca del Col·legi de Periodistes (2009).
 
 
Ramon Iglesias (Portbou, 1968) és periodista.  S’inicià professionalment a la Cadena 13 compaginant aquesta labor amb col·laboracions a Radio Nacional de España. El 1989 és nombrat  Delegat del Diari de Girona a Figueres i a la vegada realitza els informatius locals de Matinal SER a Ser Empordà. El 1993 és nombrat subdirector del Nou Diari i és el 1994 quan  s’incorpora a Ràdio Girona com a Cap d’Informatius i de Continguts, càrrec que ha exercit fins a data d’avui.

Ramon Iglesias també fa col·laboracions setmanals al Diari de Girona. Des de l’any 1999 fa una columna setmanal així com El Dietari dels diumenges, així com unes cròniques a La Vanguardia.