Neix el Girona Music Festival que se celebrarà a finals d'agost

David Bisbal, Miki Nuñez, Carlos Latre o Mag Lari són alguns dels que hi participen

Girona comptarà aquest estiu amb un nou festival que apareix després de la cancel·lació de les grans cites de Cap Roig i Peralada

De la mà del promotor Toni Madeo, al capdavant de la promotora White & Bright aposta per mantenir una oferta lúdica creant el Girona Music Festival, la primera edició del qual tindrà lloc aquest estiu, del 19 al 30 d'agost al Parc de les Ribes del Ter de Girona.

Girona Music Festival se celebrarà a l'aire lliure, en col·laboració amb l'Ajuntament de Girona en relació a la cessió de l'espai i complint amb totes les mesures de seguretat en matèria de salut. Tindrà un aforament de 800 espectadors i alguna de les seves jornades comptarà amb 2 passis diaris.

Les entrades per a totes les actuacions del Girona Music Festival, estaran disponibles a partir de demà a les dotze del migdia a través del web. El preu de les mateixes oscil·la entre els 10 euros i els 90 euros segons l'esdeveniment (despeses de distribució no inclosos).

La programació comptarà amb les actuacions d'artistes de diferents disciplines i estils. Hi haurà concerts com el de Paco Candela, que acaba d'editar el seu nou disc 'Alma de Pura Raza', o el de Hombres G, que presentaran les seves noves cançons.

Miki Nuñez, presentarà temes del seu primer àlbum, 'Amuza', que va debutar posicionant-se en el número 1 de vendes a Espanya després de la seva publicació. David Bisbal, també s'ha sumat a aquest esdeveniment, amb el seu nou espectacle, 'Íntimo 2020', adaptat en un temps rècord a aforaments més limitats, en els que d'una banda la seguretat i, d'altra, la intimitat amb el públic, prevaldran sobre la resta.

Antonio José, és un altre dels confirmats que presentarà el seu últim àlbum, 'Antídoto'.

D'altra banda l'humor també estarà molt present en aquest festival que comptarà amb els shows de monologuistes com Carlos LatreComandante Lara o Toni Moog.

Tampoc faltaran propostes per a gaudir en família com les actuacions del Mag Lari i El Pot Petit.

A més de la zona d'espectacle, Girona Music Festival comptarà amb una zona de Market on s'hi trobarà roba i complements a més d'ofertes per a menjar i beure. Aquest espai estarà obert a partir de les quatre de la tarda i estarà situat en zona d'ombra.

Cartell Girona Music Festival:

19 agost 22:00 h - Paco Candela 
20 agost 22:00 h - Comandante Lara
21 agost 22:00 h - Hombres G
22 agost 22:00 h - David Bisbal
23 agost 22:00 h - Miki Nuñez
24 agost 22:00 h - Antonio José
27 agost 22:00 h - Carlos Latre
28 agost, 2 passis 19:00 h i 22:00h - Mag Lari
30 agost  19:00 h - Pot Petit
30 agost - 22:00 h Toni Moog