Detingut un conductor begut que va encalçar un turisme pel darrera a la C-31 al Baix Empordà

L'home es va adormir quan li van voler fer la prova de l'etilòmetre

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 28 de juny un home de 34 anys i veí de Forallac (Baix Empordà), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota la influència de begudes alcohòliques.

Els fets van tenir lloc la mitjanit del 28 de juny, a la carretera C-31, al seu punt quilomètric 328.8, dins del terme municipal de Vall-llobrega (Baix Empordà). Els agents van ser alertat que s’havia produït un accident de trànsit entre dos turismes.

En arribar al lloc dels fets, els mossos van veure que un turisme havia encalçat a un altre cotxe i van assistir els dos conductors. L’home causant de l’accident estava il·lès i presentava símptomes evidents d’anar sota la influència de les begudes alcohòliques, mentre que l’altre conductor tenia ferides lleus.

En voler fer la prova d’alcoholèmia al conductor que havia causat l’accident, aquest es va negar i es va quedar adormit al costat de l’aparell etilòmetre. Per aquest motiu va quedar detingut per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques i per negativa a sotmetre’s a les proves.

El detingut, que no tenia antecedents, va quedar citat i declararà sobre els fets davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols en els propers dies.