Detingut un conductor begut que va atropellar un ciclista a Blanes i es va donar a la fuga

Els Mossos amb l'ajuda de la Policia Local de Lloret el van localitzar més tard

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 27 de juny un home de 51 anys, veí de Blanes (Selva) com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota la influència de begudes alcohòliques.

Els fets van tenir lloc a la carretera GI-682, al seu punt quilomètric 7.5, dins el terme municipal de Blanes on, cap a dos quarts de quatre de la matinada, els mossos van ser avisats que un vehicle havia atropellat un ciclista i havia fugit.

Els agents, en arribar al lloc, van comprovar que el ciclista presentava diverses contusions i a la via hi havia restes del vehicle que havia causat l’accident. Després d’atendre la víctima, els mossos van fer diverses indagacions i, amb la col·laboració de la Policia local de Lloret de Mar, van identificar el turisme causant del sinistre.

Poca estona més tard es van dirigir al domicili del conductor i van localitzar el vehicle, que presentava danys compatibles amb l’atropellament i amb les restes trobades a la carretera. Després d’identificar l’home, se li va fer la prova d’alcoholèmia i aquesta va donar un resultat positiu de 0.95 mg/l en aire expirat, més del triple màxim que en aquest cas era de 0.25 mg/l. Per aquest motiu i per haver abandonat el lloc de l’accident amb una persona ferida, es va detenir el conductor, un home de 51 anys.

El detingut, que no tenia antecedents, va quedar citat i declararà sobre els fets davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes en els propers dies.