Andrés Velencoso dirigeix una campanya promocional de Tossa de Mar

El vídeo mostra les platges i cales, la Vila Vella i els racons més emblemàtics del municipi

Tossa de Mar (Selva) tindrà una nova campanya turística aquest estiu titulada 'Retroba't amb Tossa'. La particularitat és que està dirigida i protagonitzada pel model i actor Andrés Velencoso, que és nascut en aquest municipi. L'objectiu de la campanya és promoure el turisme per aquest estiu, sobretot els visitants de proximitat.

Velencoso ha estat l'encarregat de pensar i dirigir el vídeo, convertint-se en el primer projecte audiovisual que dirigeix el model. L'objectiu d'aquesta peça és que es comparteixi per xarxes socials i a través de la web per tal que arribi a molts públics. A més, durant el rodatge també es van fer diverses fotografies que s'utilitzaran per a la campanya

El vídeo mostra alguns dels racons més emblemàtics de Tossa de Mar i també les platges i cales i la Vila Vella. A part del contingut audiovisual que es distribuirà per xarxes, també es farà en diaris, portals web, ràdios i en llocs exteriors. Sobretot està enfocada al turisme de proximitat.

De tota manera, el regidor de Promoció Econòmica, Gregori Martínez, ha destacat que el contingut de la campanya servirà per "reforçar la promoció i difusió de Tossa com a destinació de turisme, tant de proximitat com a nivell internacional”. Martínez ha agraït la "predisposició" del model tossenc a l'hora "d'ajudar al municipi en aquests moments tan complicats".

Per la seva banda, Velencoso ha afirmat que l'experiència com a director "ha estat molt positiva i satisfactòria i més tenint en compte la meva vinculació amb el municipi".