Segueix en estat crític el nen de sis anys que es va ofegar dilluns a la platja de la Punta de Roses

Un menor de 7 anys va morir

El nen de sis anys que es va ofegar ahir a la platja de la Punta de Roses (Alt Empordà) segueix en estat crític a l'hospital Josep Trueta de Girona. Un menor de 7 anys va morir.

El telèfon 112 va rebre l'avís a les 18.42 hores, informant que hi havia dos infants que s'havien ofegat i estaven inconscients a la sorra. Quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el metge del CAP i dos helicòpter medicalitzats s'hi van desplaçar ràpidament per fer les maniobres de reanimació cardiopulmonar. Tots dos van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona, on un va perdre la vida. L'altre segueix a la UCI. Aquesta platja no disposava de servei de socorrisme.

Fins al lloc també es van desplaçar efectius de la Policia Local, Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil, que és qui s'ocuparà d'investigar els fets. També hi van anar membres de l'equip de psicòlegs del SEM per atendre els familiars dels menors.

Aquesta és la segona mort aquest estiu a les platges catalanes. La primera víctima mortal va ser un home de 89 anys el 23 de juny a la platja de Somorrostro de Barcelona.