Arriben les rebaixes d’estiu a l’Espai Gironès amb descomptes de fins al 70%

Totes les botigues estaran obertes aquest primer diumenge de juliol

La campanya de rebaixes a l’Espai Gironès ja està en marxa i tots els establiments estaran oberts aquest diumenge 5 de juliol fins les deu de la nit.

A les botigues s'hi poden trobar descomptes que se situen majoritàriament entre el 50% i el 70%. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, afirma que “tot i el context actual estem molt contents de la confiança dels clients i convençuts que serà una bona campanya. “És una gran oportunitat per fer compres de plena temporada amb grans descomptes”, destaca el gerent de l’Espai.

El centre comercial posa en marxa de nou l’Espai Petits, que reobre demà en horari d’estiu: totes les tardes de 17:30 a 20:00h, i els dissabtes i festius també en horari de matins de les 11:30 a les 14:30h. Aquest espai es posa en marxa amb les màximes garanties d’higiene i seguretat i amb ràtios d’ocupació reduïdes. L’Espai Petits és un servei on les famílies hi poden deixar els infants de 4 a 10 anys mentre fan les compres. L’Espai Petits ofereix activitats molt diverses i educatives pels nens i nenes.

El centre comercial també torna a disposar de l’oferta de cinema. Els Odeón Multicines van reobrir totes les sales el divendres 26 de juny i estan en ple funcionament tots els dies de la setmana. A més a més, fins al 9 de juliol ofereixen preus especials en la compra de les entrades. Es poden adquirir per 5 euros a taquilla i per 2,90 euros a través de la pàgina web i aplicació mòbil dels Odeón Multicines.

L’Espai Gironès va reobrir el 2 de juny amb les màximes garanties d’higiene i seguretat. Fins ara hi hagut una afluència constant de compradors i s’han respectat totes les mesures obligades, d’ús de mascareta, límits d’aforament i les mesures establertes perquè la compra sigui segura i a la vegada agradable i satisfactòria. Al centre comercial hi treballen unes 800 persones.