Un mort i un ferit greu en un xoc frontal entre dos vehicles a la GI-555 a Massanes

La carretera va estar tallada durant dues hores

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que ahir al migdia hi va haver un accident de trànsit mortal a la GI-555, al punt quilomètric 12,8, a Massanes (Selva). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 13:11h.

Per causes que encara s'estan investigant, dos turismes van topar frontalment. A conseqüència de la col·lisió, el conductor d’un dels vehicles,  F.C.J., de 57 anys, va resultar ferit crític i va ser traslladat en helicòpter medicalitzat a l’hospital Josep Trueta, on va morir posteriorment. El conductor de l’altre cotxe implicat va resultar ferit greu i va ser traslladat al mateix centre hospitalari.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions del Bombers de la Generalitat, un helicòpter i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, el trànsit es va tallar en els dos sentits de la marxa en el tram de l’accident. A les 16:51h aproximadament, es va reobrir la via totalment.

Amb aquesta víctima ja són 47 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.